Τη Λυκογιάννη, τη Νικομήδεια και το Κάτω Μακροχώρι επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, όπου και μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αισιοδοξίας και ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα των εκλογών. Στις ομιλίες του, πέρα από την ανάπτυξη του προγράμματος του συνδυασμού του «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή», επικεντρώθηκε στα τοπικά προβλήματα τονίζοντας το ιδιαίτερο βάρος της ισόρροπης ανάπτυξης που θα πρέπει να έχουν οι πρώην «Καποδιστριακοί» Δήμου στο πλαίσιο του νέου, διευρυμένου Δήμου Βέροιας. Εμείς το βλέπουμε σαν ένα ενιαίο σύνολο που μπορεί, με συμπληρωματικές δράσεις, να δώσει ένα αποτέλεσμα για την ανάπτυξη στο Δήμο και για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, είπε.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης τόνισε ότι το μήνυμα που διαχέεται σε κάθε γωνιά του Δήμου είναι ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα δώσουν ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα για το μέλλον του νέου Δήμου.
Ακολούθησε διάλογος του υποψηφίου Δημάρχου με τους πολίτες.