Unhappy Child Sitting On Floor In Corner Crying To Herself At Home

Άρχισε και επισήμως πλέον η προεκλογική περίοδος για την εκλογή τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού που θα διεξαχθούν την 8η Οκτωβρίου.

Και ενώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες χωρίς να προηγηθούν ανατροπές, ιδιαίτερες γκρίνιες και επιθέσεις  στο Δήμο Βέροιας τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Είχε γίνει γνωστό με επίσημες ανακοινώσεις ότι υποψήφιος Δήμαρχος στηριζόμενος από τη ΝΔ θα είναι ο Μιχάλης Χαλκίδης, μεσολάβησαν γεγονότα τα οποία, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει να είναι υποψήφιος, στρέφοντας τα βέλη του  στους ομοϊδεάτες του και κατά κύριο λόγο στα κομματικά στελέχη του κόμματός του, δημιουργώντας αναστάτωση αλλά και εγρήγορση στην τοπική ΝΔ.

Τελικά μετά από ζυμώσεις, ενστάσεις, προτάσεις κλπ αποφασίστηκε την υποψηφιότητα να την πάρει ο Κώστας Παλουκίδης. Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αρκετές φορές πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν για τη ΝΔ κομματικό χαρακτήρα.

Αυτά ως μια μικρή εισαγωγή για τον τρέχοντα προεκλογικό αγώνα.

Η ιστοσελίδα μας δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα αναφορικά με τις υποψηφιότητες, λόγω σοβαρών προβλημάτων που έχριζαν λύσεων και μάλιστα άμεσων και μακράς διάρκειας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό όσο μπορούμε ζητώντας μια μεγάλη συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, με την ευχή να είμαστε όλοι εδώ και να τα λέμε….