-Θυμάστε το σλόγκαν «χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη»; Ε, κάτι τέτοιο μας θύμισε η επιλογή θέσης, η συζήτηση, αλλά και το σοβαρό ύφος των δύο δημάρχων Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη και Αλεξάνδρειας  Παναγιώτη Γκυρίνη, στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για την αξιοποίηση της Αγοράς της  Κουλούρας. Εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης  έρχονται ,οπότε είχαν να πουν πολλά….  Συνεπώς  «τόνα  χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυό το πρόσωπο».

-Από την άλλη ποιοι είναι αυτοί που έλεγαν και λένε ότι οι σχέσεις μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη είναι κακές. Απορίας άξιον …!

– Όταν ανέβηκαν στο πάνελ, κάθισαν ως είθισται  δίπλα δίπλα ανταλλάσοντας  πλατιά χαμόγελα, συμφώνησαν σ΄ αυτά που είπαν, αλλά και τη στιγμή που ο κ. Καλαϊτζίδης «έσπασε» κατασυγκινημένος,  ο κ. Βοργιαζίδης άπλωσε χάιδεψε το  μπράτσο του Αντιπεριφερειάρχη λέγοντάς του « όλα καλά θα πάνε Κώστα»!  

-Ήταν η στιγμή που ο Κώστας Καλαϊτζίδης έλεγε για τους τρεις μεγάλους και δύσκολους στόχους που έβαλε από  την αρχή της θητείας του. Την κατασκευή Διοικητηρίου, την αξιοποίηση της Αγοράς της Κουλούρας και την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Νάουσας- Εγνατίας. Τα δυο μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης. Έμεινε το τρίτο μεγάλο έργο.

-Και ήρθε η σειρά του  διοικητή της ΑΑΔΕ Γεώργιου Πιτσιλή. Υπογράμμισε με εξαιρετικό τρόπο τη χρησιμότητα του έργου, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, αλλά και για όλη την Μακεδονία.

Επανέλαβε ωστόσο πολλές φορές, ότι η Αγορά της Κουλούρας θα αποτελέσει το κέντρο ελεγκτικού μηχανισμού για την πάταξη του λαθρεμπορίου, της φοροδιαφυγής, τη διασφάλιση των προστίμων κοκ

-Μακάρι να επιτευχθεί αυτός ο στόχος προκειμένου να ισχύσει ο υγιής ανταγωνισμός, αλλά δεν μπορεί να μην σχολιαστεί δίκην αστείου πως «έκαστος εφ΄ ώ ετάχθη» ή επί το λαϊκότερον:  «καθένας με τον πόνο του!

σ.σ: (συνέχεια από τα σχόλια με τίτλο “Πηγαδάκια, ευχαριστίες, ενότητα αλλά… και μπηχτες)