Πολλά πηγαδάκια σχηματίστηκαν στις αίθουσες του Επιμελητηρίου μεταξύ των πολιτικών, διοικητικών και άλλων παραγόντων. Τα χαμόγελα, οι χειραψίες και η ζωγραφισμένη χαρά στα πρόσωπά τους έδειχνε ότι κάτι πολύ καλό συμβαίνει εδώ, στην Ημαθία (επιτέλους)!

Εντύπωση επίσης προκάλεσε, ότι οι συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους δεν αφορούσαν τις ερχόμενες εκλογές, αλλά το σούπερ αναπτυξιακό έργο, που μέλλει να γίνει, καθώς όπως υπογράμμισαν πολλοί, είναι θέμα που ταλαιπώρησε κατά πολύ,  Νομάρχες, Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη, Περιφέρεια  κλπ.

Στην καρδιά όλων «μίλησε» ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, όταν με έμφαση και συγκίνηση αναφέρθηκε  στην ενότητα και τη σύμπνοια που υπήρξε μεταξύ όλων όσων συνεργάστηκαν για να φτάσουμε σ΄ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έλειψε όμως και η… «μπηχτή» για κάποιον. «Όταν είσαι υπουργός δεν είσαι μόνο για να είσαι, αλλά βοηθάς και τον τόπο σου». Ποιον να εννοούσε άραγε;

Ως οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στην ενημερωτική εκδήλωση.  Μίλησε για τις πολύχρονες προσπάθειες αυτού του θέματος και με έκφραση ιδιαίτερης ικανοποίησης έδωσε το λόγο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο, λέγοντας ότι  πρωτοστάτησε προκειμένου  να λυθεί το ζήτημα της εγκατάλειψης της Αγοράς και η αξιοποίησή της.

Πάντως ο κάθε ομιλητής ευχαριστούσε πρώτα τον πολιτικό του προϊστάμενο πχ. Βεσυρόπουλος τον Σταϊκούρα και τον Πρωθυπουργό, ο Καλαϊτζίδης τον Τζιτζικώστα, μετά τον Βεσυρόπουλο , τον Μητσοτάκη και τέλος όλους όσους δούλεψαν για το σκοπό αυτό. Ο Βοργιαζίδης τον Καλαϊτζιδη, τον Τζιτζικώστα τον Βεσυρόπουλο κλπ. 

Ήταν  ομολογουμένως  μια ωραία ατμόσφαιρα!

                                                                                          (συνεχίζεται)