-Μικρός αποδείχτηκε ο χώρος που διαθέτει το κατάστημα «Παπαγάλος» για να χωρέσει τον απίστευτο αριθμό γυναικών που συγκεντρώθηκαν εκεί,  μετά από πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Η μέσα αίθουσα, η έξω  αίθουσα, ακόμα και το πεζοδρόμιο γέμισαν από γυναίκες που ήρθαν να τον τιμήσουν. 

-Γι΄ αυτό και ο Λάζαρος μίλησε από καρδιάς, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά πόσο ευγνώμων νιώθει για τη στήριξή τους.  Μίλησε από στήθους με γλαφυρό τρόπο για τις ικανότητες των γυναικών και το ρόλο που παίζουν στην οικογένεια και στην κοινωνία.

– Τέλος αστειευόμενος  σημείωσε ότι πρέπει να διαβάσει και κάτι από αυτά που έγραψε κυρίως για τα όσα έγιναν επί διακυβερνήσεως της ΝΔ προκειμένου να στηριχθεί η γυναίκα, η σύζυγος και η μάνα.

-Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες , ενώ είχε ετοιμάσει και ένα μικρό δωράκι για κάθε μια γυναίκα.

-Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή, «οικογενειακή» θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού την ώρα της ομιλίας του υπήρχαν συνθήματα, χειροκροτήματα και ερωταποκρίσεις.

-Το πιο ωραίο όμως το φύλαγε για το τέλος, αφού τις προσκάλεσε στην κεντρική του ομιλία της ερχόμενης Τετάρτης 17 Μαΐου στο Αιγές Μέλαθρον (ώρα 20.00), λέγοντας «να πάρετε και τους άντρες σας μαζί σας  … Κέρδισα εσάς, μη χάσω αυτούς!»