1.  Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών  διοργανώνει το « ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» στη αίθουσα εκθέσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στις 25 – 27 Ιανουαρίου 2012 με ώρες λειτουργίας 11:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:30.

Στη διάρκεια του τριημέρου έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους πολίτες καταναλωτές για θέματα που απασχολούν όλους μας στην καθημερινότητά μας όπως δικαιώματα του Καταναλωτή, τα βιολογικά και μεταλλαγμένα τρόφιμα, την παραπλανητική διαφήμιση, τις κακές υπηρεσίες, ανακύκλωση υπερχρεωμένα νοικοκυριά, διατροφικά σκάνδαλα και άλλα.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται  δύο θεματικές βραδιές  με δύο ενδιαφέροντες ομιλίες-συζητήσεις:

α. Την Τετάρτη  25 Ιανουαρίου με θέμα «θέμα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ‘Ασε την τροφή να γίνει το φάρμακό σου, και φάρμακο να γίνει η τροφή σου»,  με εισηγητές την κα Ελένη Παναγιώτου, τεχνολόγο Γεωπόνο, και  κο Γιώργο Γαβρά,

β. την Πέμπτη  26 Ιανουαρίου με θέμα «Ανάπτυξη μέσα από κατανάλωση τοπικών προϊόντων» με εισηγητή τον κο Γιώργο Φουντούλη, Πρόεδρο  ΑΑΟΣ «ΒΑΕΝΙ»

Ωρα έναρξης ομιλιών 19,00

2. Κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας  με ώρα έναρξης  11:00  το πρωί.

Για το ΚΕΠΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                          Η  Γ.Γραμματέας

Δημ. Βογιατζής                                                     Σταυρ. Μολύβα