Ο επί σειρά ετών στενός Συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,  Γιώργος Γουλτίδης, όπως έγινε γνωστό είναι  υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς προ ημερών ανακοινώθηκε και επισήμως η συμμετοχή του σ΄αυτό.

Βέβαια στην περιοχή της Ημαθίας ήταν ήδη γνωστό εδώ και 2-3 μήνες ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή προκύπτουν κάποια ερωτήματα που χρήζουν απάντησης… Ιδίως γι΄αυτούς που ασχολούνται επισταμένως με τα εκλογικά, τις προθέσεις, τους λόγους τα αποτελέσματα κ.ο.κ

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γουλτίδης  είναι ήδη Δημοτικός Σύμβουλος άρα δεν «έπεσε από τον ουρανό ως αδαής».

Τουναντίον, θα έλεγε κανείς, ότι τουλάχιστον ως το πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα, στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο, είναι γνώστης, λόγω αυτής της συνεργασίας. Παράλληλα απέκτησε και την ανάλογη εμπειρία, εξ αιτίας  της συμμετοχής του στη διοίκηση του Δήμου, έστω και χωρίς οφίτσιο.

Οι…«κακές γλώσσες» πάντως λένε πως βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο αντ΄αυτού και πως θέλοντας ο Χρυσοχοϊδης να βοηθήσει τη ΝΔ φρόντισε να έχει εδώ το συνεργάτη του, προκειμένου να «βάλουν πλάτη» και οι δυο, με κύριο στόχο να  ανεβάσουν των αριθμό των ψήφων στο Νομό και γιατί όχι και την εκλογή του. Παράλληλα και ως υπόθεση εργασίας και μόνο σκοπός τους είναι και η στήριξη του Μιχάλη Χαλκίδη.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο πρώην υπουργός έχει ορκισμένους φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς.

Οπότε όπερ έδει δείξαι