Συνεδριάζει αύριο Τρίτη και ώρα 11.00 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας έχοντας προς συζήτηση τα παρακάτω τακτικά θέματα:

ΘΕΜΑ-1ο-Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Μελέτη στατικής αποκατάστασης και τεύχη δημοπράτησης του ακινήτου από δωρεά Κορνηλίας Καραναστάση» (επικαιροποιημένη μελέτη αριθμ.65/2014).
ΘΕΜΑ-2ο-Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης επαναληπτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών».
ΘΕΜΑ-3ο-Διάθεση ή μη πίστωσης και απευθείας ή μη ανάθεση εκτέλεσης εργασιών για «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικινδύνων καταστάσεων» (Αποκατάσταση αντιστήριξης τμήματος οδού Πυθίας).
ΘΕΜΑ-4ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων».
ΘΕΜΑ-5ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού αρδεύσεων».
ΘΕΜΑ-6ο-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Έξοδα λοιπών δημοσιεύσεων».
ΘΕΜΑ-7ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Δαπάνες για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών του Δήμου».
ΘΕΜΑ-8ο-Διάθεση ή μη πιστώσεων για «Προμήθεια εντύπων υπηρεσιών» & «Προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων».
ΘΕΜΑ-9ο-Επί αιτήματος Μ.Μέσκου για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό του και διάθεση ή μη πίστωσης.
ΘΕΜΑ-10ο-Επί αιτήματος Ι.Τσανακτσίδη και λοιπών για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστησαν σε διαμέρισμα και αποθήκη τους.
ΘΕΜΑ-11ο-Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Αθαν.Σιδηρόπουλο.
ΘΕΜΑ-12ο-Απόδοση λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων από την υπάλληλο του Δήμου Μ.Τσιφλίδου.
ΘΕΜΑ-13ο-Απόδοση λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων από την υπάλληλο του Δήμου Στ.Μαρκαντάρα.
ΘΕΜΑ-14ο-Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ.120/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βέροιας.
ΘΕΜΑ-15ο-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο ΣτΕ κατά τη συζήτηση αίτησης αναίρεσης του Δήμου Βέροιας κατά της αριθμ. 2421/2013 απόφασης του Δ/κού Εφετείου Θεσ/νίκης.
ΘΕΜΑ-16ο-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας για τη νομική υποστήριξη πρώην Δημάρχου, σύμφωνα με την αριθμ. ΒΜ Β14/2658 Δικογραφία.
ΘΕΜΑ-17ο-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας στη συζήτηση αγωγής του Κ.Τσανασίδη.
ΘΕΜΑ-18ο-Έγκριση γενόμενης ενέργειας Δημάρχου για ορισμό δικηγόρου για να παραστεί στο αρμόδιο δικαστήριο στη συζήτηση αγωγής κατά Στ.Τσαχουρίδη.
ΘΕΜΑ-19ο-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Στ.Μαδενλή.
ΘΕΜΑ-20ο-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στα αρμόδια δικαστήρια για υποθέσεις του Δήμου (Κ.Βασιλείου & Σία ΕΤΕ κ.λ.π.).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)