ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ : 1-2

Εικόνα αγώνα: Αμφίρροπο και θεαματικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και της Ακαδημίας Βέροιας. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις σε όλο το διάστημα του αγώνα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο.
Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα, έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας έτσι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως παρουσιάστηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας.
Ακαδημία: Κούβαρος Αντ., ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος, ΓκαλαΪτσης, Αργυρόπουλος, Κούβαρος Μ., (85ʼ Λέντι), Γαβριηλίδης, (65ʼ Πορφύρης), Σοφιανίδης, (80ʼΑπαζίδης), Καλτσάς.
Σκόρερ Ακαδημίας:40ʼ Σοφιανίδης, 62ʼ Αργυρόπουλος.
Επόμενη αγωνιστική: Η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στα Μονόσπιτα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Στο Νησέλι βρέθηκε η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας παίζοντας με το αντίστοιχο τμήμα των Τηλεμάχων. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, όμορφα γκολ και τελικά νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η τοπική. Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη. Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού είναι η προσπάθεια του νεαρού Σερεμέτα Βίκτωρ (γεννημένος το 2004), ο οποίος εντυπωσιακά ντρίπλαρε όποιον βρήκε στην πορεία του και τον Νο 1 και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα!
Το Σάββατο ξεκινά το παιδικό πρωτάθλημα και αναμένεται η κλήρωση που θα ορίσει τον πρώτο αντίπαλο της Ακαδημίας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας αγωνίστηκαν με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας σε μια πολύ ωραία συνάντηση.
Το επόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου οι αθλητές της Ακαδημίας θα αγωνιστούν με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Μελίκης.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις και Γραφεία Συλλόγου: 9.30ʼ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30ʼ π.μ.
Επιστροφή: 13.15ʼ μ.μ.