Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αριστοτέλης παρουσίασαν το έθιμο με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο τοπικό διαμέρισμα της Ν. Νικομήδειας.

Παρά το συνεχόμενο πρωινό ψιλοβρόχι η διάθεση και το σθένος της ομάδας των Μωμόγερων πλημμύρισε τις γειτονιές και τους δρόμους του χωριού όπου οι φιλόξενοι κάτοικοι προσέφεραν κεράσματα και ευχές.

Οι χορευτές μέλη των δύο παραπάνω συλλόγων, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου της Ε.Λ.Β. Βασίλη Ασβεστά και με την συνοδεία των Γιώργου Νικηφορίδη,  Γιάννη Τσανασίδη, Σωκράτη Μουρατίδη και Μπάμπη Μαχανίδη στη λύρα, Μιχάλη Τσανασίδη στο αγγείο, Δημήτρη Ουσταμπασίδη, Ηλία Αποστολίδη  και Γιώργου Ασβεστά στο νταούλι και Σπύρου Θεοδωρίδη, Αντώνη Κούρτογλου και Νίκου Κοκκινίδη στο τραγούδι, χορεύοντας και τραγουδώντας απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δρώμενο και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους. Τέλος ακολούθησε γλέντι στο σύλλογο  μέχρι αργά το απόγευμα με κατοίκους του χωριού και  τα μέλη των δύο συλλόγων που συμμετείχαν στο δρώμενο.

Τα μέλη των Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και του Συλλόγου της Ν. Νικομήδειας «Αριστοτέλης» εύχονται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.