Για πρώτη φορά στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί camp καλαθοσφαίρισης με την ονομασία «Veria Basketball Camp 2015» που διοργανώνουν ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνεργασία με τον Μανώλη Παπαμακάριο, το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας και τον Δήμο Βέροιας από 16 εως 21 Ιουνίου . Στο camp αυτό αγόρια και κορίτσια ηλικίας, από 6 έως 17 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και όχι μόνο από επαγγελματίες του είδους.
Λεπτομέρειες για τη έναρξη, λειτουργία και τις εγγραφές στο «Veria Basketball Camp 2015» θα δοθούν στη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 27 Μαϊου στις 11:00 στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας, όπου ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μανώλης Παπαμακάριος και οι συνεργάτες τους θα παρουσιάσουν το πλάνο τους για το camp.
Περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp 2015 στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, o Πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Μανώλης Παπαμακάριος θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου με θέμα το πρώτο camp καλαθοσφαίρισης με την ονομασία «Veria Basketball Camp 2015» την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11:00π.μ. στο Γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Βέροιας.