Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς χρώμα; Ένας κόσμος όπου ο ουρανός θα ήταν πάντα “συννεφιασμένος”, η θάλασσα μολυβένια, ο ήλιος σαν χειμωνιάτικη σελήνη και η ανοιξιάτικη έκρηξη σε τόνους του γκρι; Μας φαίνεται αδιανόητο.
Η σχολή χορού της Κ.Ε.Π.Α. μας παρουσιάζει την παράσταση «Ο χορός των χρωμάτων» το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου στις 7.30μ.μ. στο Χώρο Τεχνών.
Στο Α’ μέρος της παράστασης θα παρακολουθήσουμε τα τμήματα του μπαλέτου να μας εξηγούν τη σημαντικότητα των χρωμάτων με τη βοήθεια του δύσπιστου ζωγράφου Χρωματίωνα Πορτοκάλου σε χορογραφίες των Λενικάκη Μαυρέτα, Θανασούλη Ειρήνη και κείμενα της Μιχαήλιδου Φανής.
Στο Β΄μέρος της παράστασης τη σκηνή θα γεμίσουν τα παιδιά των τμημάτων σύγχρονου χορού, χιπ χοπ και λατιν σε χορογραφίες των Γιώργου Μπόλματη, Ευγενία Κοτανίδου-Μπενάκη, Ειρήνη Θανασούλη και Λενικάκη Μαυρέτα.
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς και να σας μεταφέρουμε λίγη από τη δική μας μαγεία, αυτή του χορού.
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.
Πληροφορίες: 2331078100