Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή της Ανοιχτής Εκδήλωσης Κοινού με θέμα τις Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια.

Η εκδήλωση ενημέρωσης κοινού πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, με στόχο την ενημέρωση των ασθενών αλλά και του κοινού για το σύνολο των ρευματικών παθήσεων και το ρόλο του Ρευματολόγου.

Φορέας της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Βέροιας.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Κατά τη διάρκειά της, θα μιλήσουν σημαντικοί ιατροί ρευματολόγοι από τη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή για τις ρευματοπάθειες, τα ρευματικά νοσήματα και το ρόλο του ρευματολόγου, την οστεοπόρωση και τα ρευματικά νοσήματα στους ηλικιωμένους, τα ρευματικά νοσήματα στα παιδιά και, τέλος, τις θεραπευτικές εξελίξεις. Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το κοινό.

Με το συνημμένο αρχείο, σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης, με το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

Η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη.