Η Βέροια ετοιμαζόταν για ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά έκανε… προπόνηση απέναντι στους Αρκάδες, τους οποίους συνέτριψε με 4-0 στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 31ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Μια πολύ μεγάλη νίκη για τη «βασίλισσα του βορρά», που κατά πιθανότητα της διασφαλίζει και την παραμονή στην κατηγορία καθώς την «εξακόντισε» στους 40 βαθμούς και τη 9η θέση, την οποία μοιράζεται με τις Κέρκυρα και Καλλονή, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα γίνουν 43 αφού επόμενος αντίπαλός της είναι η Νίκη Βόλου.

Αντίθετα, ο Αστέρας μπαίνει πια σε μπελάδες, αφού με τρεις αγωνιστικές να απομένουν το συγκρότημα της Πελοποννήσου δεν έχει καν εξασφαλίσει όχι μόνο την τέταρτη θέση αλλά και την παρουσία του στα πλέι οφ, καθώς είναι μπροστά μόλις ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δύο από τον Ατρόμητο.

Επί της ουσίας το παιχνίδι είχε κριθεί μετά την παρέλευση μόλις των πρώτων 35 λεπτών καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη με 2-0, ενώ έπαιζαν και με παίκτη περισσότερο!

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Ντουμίτρου από ασίστ του Καλτσά, ενώ στο 32΄ ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Μπεν στην περιοχή και εκτός του πέναλτι που καταλογίστηκε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Απόφαση αυστηρή, αφού ο Γάλλος επιθετικός έφευγε πλάγια την ώρα της ανατροπής του, αλλά αυτό ουδόλως τον… στεναχώρησε κι έτσι στο 35΄ έγραψε το 2-0 από τα 11 μέτρα, με διπλή εκτέλεση μάλιστα, καθώς ο διαιτητής διέταξε επανάληψη.

Με τον Αστέρα απλώς να μην υπάρχει στο γήπεδο, στο 57΄ ο Πέρεζ και στο 65΄ πάλι ο Μπεν διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 και υποχρέωσαν τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να φύγουν από το γήπεδο με «σκυμμένο κεφάλι», μετά την πιο βαριά φετινή ήττα τους.

naftemporiki.gr