Για «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και «επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα», διώκονται πειθαρχικά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ οι ΠΑΕ Βέροια, Φωστήρας, Εθνικός Γαζώρου και Ηρακλής Με αφορμή εκθέσεις που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένα ματς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:
-Της ΠΑΕ Βέροια (ως υπαίτια πιθανής χειραγώγησης του αγώνα με τον Ατρόμητο στις 7/2/2015 για τη Super League).
-Της ΠΑΕ Φωστήρας (ως υπαίτια πιθανής χειραγώγησης του εκτός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό στις 9/2/2015 για τη Football League).
-Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής (για πιθανή χειραγώγηση του μεταξύ τους αγώνα που έγινε στη 1/3/2015 για τη Football League).
Και οι τέσσερις ΠΑΕ (όπως και όλες οι προηγούμενες φέτος) αναμένεται να απαλλαχθούν των κατηγοριών, διότι βάσει πειθαρχικού κώδικα για να θεωρηθούν υπαίτιες οι ομάδες πρέπει να εμπλέκονται στη χειραγώγηση των αγώνων τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές τους.
Η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αφορά μόνο τις ΠΑΕ και όχι ποδοσφαιριστές, συνεπώς η ΕΠΟ οδηγεί εκ του ασφαλούς τις υποθέσεις σε αθώωση.