Τμήματα υποδομής: Σε τουρνουά με την ομάδα του Μακεδόνα και του ΠΑΟΚ Κουλούρας αγωνίστηκε την Κυριακή 29/3 στο γήπεδο Παλατιτσίων. Οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό που έλειψε σε όλους και έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε το παιχνίδι.
Θα ανακοινωθεί το επόμενο παιχνίδι των τμημάτων υποδομής σε επόμενη ανάρτηση.

Τμήμα παιδικό: Φιλικό παιχνίδι θα δώσει η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας την Τρίτη 31/3, με τη συμμετοχή παικτών από το ερασιτεχνικό τμήμα, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα του «Μέγα Αλέξανδρου» Αγίας Μαρίνας.

Ραντεβού:

Γραφεία: 15.45ʼ μ.μ.
Αγία Μαρίνα: 16.00ʼ μ.μ.
Έναρξη παιχνιδιού: 17.00ʼ μ.μ.
Ερασιτεχνικό Τμήμα: Εθνικός Ράχης – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 0-0

Εικόνα παιχνιδιού: Δυνατό παιχνίδι, που το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την Ακαδημία Βέροιας, αφού και την υπεροχή, αλλά και τις ευκαιρίες είχε, όπως και 2 δοκάρια. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι το γκολ- το οποίο και πέτυχε η Ακαδημία, αλλά οι διαιτητές δεν είδαν ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος-.
Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Γκιουλέκας (60ʼ Γαβριηλίδης), Συμπεθέρης, Τουραντζίδης, Νταμοτσίδης, Σαμπρής, Καλφούντζος Μιχαηλίδης, Αργυρόπουλος, (87ʼ Γαβριηλίδης Χρ.), Κούβαρος, Τσαλουχίδης.
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 5-4 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ την ομάδα του Σταυρού.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει το «Μέγα Αλέξανδρο» Αγίας Μαρίνας για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Γʼ Κατηγορίας. Η προσπάθεια παικτών και παραγόντων είναι αξιέπαινη!