Την έδεσαν με σχοινί στην πίσω αυλόπορτα, τη σκέπασαν και με ένα σεντόνι για να μην ακούγονται οι διαμαρτυρίες της και όλα αυτά για να… μη βγει ραντεβού με τον φίλο της. Aφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί, τους οποίους μάλιστα ειδοποίησε το αγόρι της, σε χωριό της Δράμας, όταν εντόπισαν μία 18χρονη δεμένη με σχοινί σε ένα μικρό πορτάκι στο πίσω μέρος του σπιτιού. Δράστες ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας, οι οποίοι την τιμώρησαν με αυτόν τον τρόπο για να μη βγει έξω με τον φίλο της.

Η οικογένεια των Αλβανών μένει εδώ και χρόνια στο χωριό της Δράμας και ο 65χρονος πατέρας, όπως και ο 26χρονος αδελφός ήταν πολύ αυστηροί.

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ η κοπέλα ήθελε να βγει βόλτα και μάλωσε με τον πατέρα και τον αδερφό της. Επέμενε ότι θα φύγει από το σπίτι και προκειμένου να την αποτρέψουν οι δυο τους την έπιασαν και την οδήγησαν στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί. Η κοπέλα φώναζε και για να μην ακούγονται οι φωνές της τη σκέπασαν με ένα μεγάλο σεντόνι. Ο φίλος της που την περίμενε έξω από το σπίτι ανησύχησε και όταν έκανε μία βόλτα είδε ένα… φάντασμα, όπως ανέφερε στην αστυνομία, στην πίσω αυλή. Αστυνομικοί βρήκαν και… απελευθέρωσαν τη 18χρονη, ενώ συνέλαβαν τον πατέρα και τον αδελφό.

ethnos.gr