Η έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (23-03-2015) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, 61χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και να εντοπιστεί μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες έρευνες και αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε ο 61χρονος χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 69 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του στην Θεσσαλονίκη, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 14 συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης 1.695,2 γραμμαρίων,
• 600 σπόροι κάνναβης,
• 2 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμάριων,
• το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
• 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, σε αγροικία που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 21 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης 6 κιλών και 190 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Χαλκιδικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 2 συσκευασίες κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.