Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με την πρόγνωση για αυτή την Κυριακή 22 Μαρτίου να δείχνει βροχές στη Βέροια και χιόνια στα ορεινά, θεωρούμε επιβεβλημένη την αναβολή της δενδροφύτευσης στο Άλσος Παπάγου, που ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα αυτή και πραγματοποίησής της ίσως την επόμενη Κυριακή, αφού βέβαια έχει εκδοθεί σχετικό Δελτίο Τύπου τρεις ημέρες πριν την δράση, προς ενημέρωση των πολιτών και των φορέων και αφού υπάρχει ασφαλής πρόβλεψη καιρικών συνθηκών.
Η δράση συλλογής μικροσυσκευών (που δε λειτουργούν) και μπαταριών, θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρες 09.00 το πρωί έως και 02.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου.
Σκοπός της δράσης είναι η συνεχής ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των φορέων της πόλης ως προς τη διαχείριση άχρηστων ηλεκτρικών μικροσυσκευών και μπαταριών, προβαίνοντας σε ανακύκλωση τους, διαφορετικά αν πεταχτούν στα σκουπίδια θα μολύνουν το περιβάλλον μας, ενώ αντίθετα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη των φυσικών πόρων.

Καλούνται όλοι οι συνδημότες μας να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν τη δράση μας!

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 09.00 π.μ. με 02.00 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, να ανακυκλώσουν το άχρηστο κινητό τους τηλέφωνο, τον παλιό υπολογιστή, την τηλεόραση που πλέον δεν πιάνει ψηφιακό σήμα, τη χαλασμένη ηλεκτρική σκούπα, το ραδιόφωνο, το φούρνο μικροκυμάτων, την παλιά ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, εκτυπωτές, φαξ, τις τελειωμένες μπαταρίες τους κλπ, φέρνοντας τα ανακυκλώσιμα στην πλατεία Δημαρχείου.
Το ίδιο μπορούν να κάνουν Σύλλογοι, Σωματεία, Ομάδες Πολιτών, Φορείς της πόλης, Σχολεία μαζεύοντας και τοποθετώντας τις συσκευές προς ανακύκλωση σε χαρτοκιβώτια με αναγραφόμενη την επωνυμία τους, ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια. Η παραλαβή τους θα γίνει από οχήματα του Δήμου μας και θα παραδοθούν στην πιστοποιημένη εταιρία “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.”.
Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας

«Δρω, άρα υπάρχω!»