Άλλη μια σκληρή προσπάθεια των αθλητών του Συλλόγου Καράτε ΜΑΚΕΔΩΝ, στέφτηκε με επιτυχία στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της ΕΛΟΚ ,που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων ,στης 14 & 15 Μαρτίου 2015 στήν ΑΘΗΝΑ.
Ο Σύλλογός μας, με την συμμετοχή 5 αθλητών , μετά από σκληρή προετοιμασία και κάτω απ’ την καθοδήγηση του προπονητή Γ.Γ.Αθλητισμού και Εθνικού διαιτητή κ. Σιδηρόπουλου Ιωάννη, κατάφεραν να επιστρέψουν στην πόλη της Βέροιας με ακόμα 1 ΧΡΥΣΟ , και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ , μία 5η και μία 7η Πανελλήνια θέση, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 23η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 110 σωματείων 876 αθλητών/τριών και 1171 συμμετοχές.
Θερμά συγχαρητήρια στους :
κ. Σιδηρόπουλο Ιωαννη
Προπονητή του ΜΑΚΕΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ στο Φιλίππειο-Γυμναστήριο & στα Λευκάδια Νάουσας και Εθνικό διαιτητή της ΕΛΟΚ.
στον Coache κ. Αγγελόπουλο Κων/νο για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στους αθλητές, στους γονείς που συνόδευαν τους αθλητές Τσιλιγκερίδη Χρήστο – Κατερίνα και Γκότση Νικόλαο για την στήριξη των αθλητών και φυσικά στους μεγάλους πρωταγωνιστές τους μικρούς καρατέκα!!!
Γκότση Χρήστο (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα KUMITE Παίδων 2006 -35kgr)
Τσιλιγκερίδη Κυριάκο (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα KUMITE Παίδων 2004 -30kgr)
Αγγελόπουλο Βασίλειο (5η ΘΕΣΗ στα KUMITE Παίδων 2005 -35kgr, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπασάζ και μάλιστα στο χάντει)
Τσιλιγκερίδη Παύλο (7η ΘΕΣΗ στα KUMITE Παίδων 2003 -35kgr, χάνοντας κι αυτός στα ρεπασάζ ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο )
Ο αθλητής Αγγελόπουλος Θωμάς δεν κατάφερε να διακριθεί πλήν όμως απεκόμισε πολύτιμες εμπειρίες και η όλη του παρουσία, δείχνει πως το μέλλον του ανήκει.
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην καταπληκτική ομολογουμένως διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου Ιωάννη , ο οποίος απέσπασε κολακευτικά σχόλια από το σύνολο των διαιτητών και ιδιαίτερα του Δάσκαλού του και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔ κ. Πανετσίδη Νικόλαο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απο όλη την Ελλάδα και έκαναν το πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό.
Στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛΟΚ για την άψογη διοργάνωση της.
Το σχήμα της διατησίας
και φυσικά την Κ.Ε.Δ.