​Στις 7 & 8 Μαρτίου 2015 διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης προαγωνιςτικων κατηγοριών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Στους αγώνες συμμετείχαν 999 αθλητές από 28 αθλητικούς συλλόγους. Ο ΝΑΣΗ εκπροσωπήθηκε επάξια από 16 αθλητές και αθλήτριες, και συγκεκριμένα από τους Κετόγλου Παύλο, Πρωτογέρη Άγγελο, Τσαχουρίδη Γαβριήλ, Σταφυλίδου Γεσθημανή, Κουμπουλίδου Δήμητρα, Μαργαριτοπούλου Ελένη, Χατζήνα Νικολέτα, Βαϊνά Νεφέλη, Στουγιάννο Αργύριο, Μπαμπαλή Γεώργιο, Ιακωβίδη Θεόδωρο, Θώμογλου Γεώργιο, Χωλοπούλου Μαρία – Ελισάβετ, Κετίκογλου Σταύρο, Παπαδοπούλου Θεοδώρα και Τσιούγγαρη Μαρία.

-​Ο Κετίκογλου Σταύρος (12 ετών) κατέκτησε την 2η θέση στα 50 μ. πεταλούδα, την 3η θέση στα 100 μ. πεταλούδα και την 3η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική, η Παπαδοπούλου Θεοδώρα (12 ετών) κατέκτησε την 3η θέση στα 200 μ. ύπτιο και η Μαργαριτοπούλου Ελένη (9 ετών) κατέκτησε την 3η θέση στα 50 μ. ύπτιο, ενώ σχεδόν όλοι οι αθλητές/τριες του συλλόγου κατάφεραν να καταρρίψουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να πετύχουν αρκετά πλασαρίσματα στις οκτάδες των αγωνισμάτων τους, γεγονός που δείχνει την επίμονη προσπάθεια τους σε συνδυασμό με τη συστηματική δουλειά από τους προπονητές της ομάδας. Οι κολυμβητές /τριες του συλλογου μας , στο σύνολο τους ανταποκρίθηκαν με επιτυχια στις προσδοκίες των προπονητων τους ,και πέτυχαν τους στόχους τους .

Η άρτια οργανωση του τμήματος , η μεθοδική και επίπονη προσπάθεια των αθλητών μας . μας κανει να αισιοδοξούμε για ακομη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον .

Το ΔΣ του ΝΑΣΗ συγχαίρει για αλλη μια φορά τους αθλητες και τους προπονητες τους για την συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια που αρχιζει να αποφέρει καρπούς ,καθως και τους γονεις των παιδιών για την υποστήριξη τους και τον έφορο του τμήματος κ Πρωτογέρη Ηλια για την άρτια οργανωςη της αποστολής .

​Μετά το πέρας των αγώνων προγραμματίστηκε για το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 12 το πρωί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο ναυταθλητικο κεντρο “ΝΑΥΤΙΛΟΣ”συνάντηση των γονέων των αθλητών/τριών του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου με τον προπονητή κ. Τσαλή, προκειμένου να ενημερωθούν για την οργάνωση και συμμετοχή του ΝΑΣΗ σε θερινούς αγώνες κολύμβησης ώστε να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα αγώνων.