Τραγικό ήταν το τέλος της περιπέτειας της 17χρονης μαθήτριας από το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, που νοσηλευόταν από το βράδυ της Τετάρτης (4/3) σε νοσοκομείο της Ρώμης, έπειτα από πτώση της από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου της Ιταλικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Η 17χρονη μαθήτρια, η οποία νοσηλευόνταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε στην ΜΕΘ νοσοκομείου της Ρώμης, δεν άντεξε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και το φιλικό της περιβάλλον.

Το χρονικό τoυ δυστυχήματος

Στις 11 η ώρα Ιταλίας στις 4/3 η 17χρονη βρισκόταν στο δωμάτιο της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η καθηγήτρια που είχε πάει να επισκεφτεί τα κορίτσια στο δωμάτιο για να δει αν είναι καλά η νεαρή κοπέλα, είχε αποχωρήσει και εκεί υπάρχει το κενό στην υπόθεση. Πως βρέθηκε το κορίτσι στο μπαλκόνι και πως έπεσε στο κενό, είναι το βασικό ερώτημα.

Η κοπέλα, ύστερα από την πτώση υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε για να μείνει στην ζωή.

seleo.gr