Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης μια εναλλακτική καλλιτεχνική δράση. Ένα πρωτότυπο πείραμα στο οποίο διαδρούν καλλιτέχνες και εκλεκτοί καλεσμένοι. Φιλοξενούμενοι του αλλιώς στο θεατράκι της Ραχιάς ο αγαπημένος Δημήτρης Κοργιαλάς και οι μουσικοί του.
Guest Αργύρης Λουλατζης Κείμενο του Δημήτρη Κοργιαλά για το “αλλιώς”
Πάντα ψάχνουμε να βρούμε την ευκαιρία να παίξουμε τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε ακούγοντας τα απ’ το μικρό ραδιοφωνάκι της μαμάς που έπαιζε εκεί πάνω στο ψυγείο την ώρα που μαγείρευε… κι αυτά τα τραγούδια έχουν γίνει ένα μ’ εμάς και ζουν βαθειά μέσα στην καρδιά μας!! Αυτή την ευκαιρία μου την έδωσε ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και χάρηκα πολύ όταν μου το πρότεινε η Ναυσικά Στάθη.
Στις 11 Μαρτίου θα είμαστε στο θεατράκι Ραχιάς στη Βέροια μαζί με τον καλό μου φίλο τραγουδοποιό Αργύρη Λούλατζη για να παίξουμε αυτά τα τραγούδια που σπάνια μπορούμε να τα παίξουμε στις εμφανίσεις που κάνουμε… έτσι λοιπόν απλά… ακουστικά.. περιμένω να τραγουδήσουμε μαζί.. και να ξαναδώ την αγαπημένη μου Βέροια και χωρίς να βλέπω θάλασσα ν’ ακούσω να σκάει το κύμα… όπως λέει ο καλός μου φίλος Ν. Ζιώγαλας.

Δημιουργικό – Υπεύθυνη project : Ναυσικά Στάθη
Χορηγοί Επικοινωνίας: arive.gr, verianet.gr
Είσοδος 5 ευρώ με κρασί
Κρατήσεις: inbox Naf Oneiric