Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ “ξαναχτύπησε “στην καρδιά της Γερμανίας ! Ο περί αυτού λόγος , για τον συνήθη “ύποπτο ” Θωμογλου Σαββα αθλητη του ΝΑΣΗμαθιας που συμμετείχε στους διεθνείς κολυμβητικούς αγωνες “ISM BERLIN 2015 “στην πολη του Βερολίνου , χαρίζοντας στην Ελλαδα δυο μετάλλια .
Χρυσό κατέλαβε στα 100 μέτρα πρόσθιο ( πρώτη πανελλήνια επίδοση)βελτιώνοντας σημαντικά την προσωπική του επίδοση με χρονο 1.10.74 .
Χάλκινο κατέλαβε στα 50 μέτρα πρόσθιο ( δεύτερη πανελλήνια επίδοση ) αφου συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος , καταρρίπτοντας δυο φορές το ατομικό του ρεκόρ σε διάστημα λίγων ωρών με χρονο 32.90 .
Επιςης ο κολυμβητής του ΝΑΣΗ κατέλαβε την 15η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο , που αποτελεί την καλύτερη θέση Έλληνα κολυμβητή στο συγκεκριμένο αγώνισμα .
Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, οτι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικου κεντρου ΝΑΥΤΙΛΟΣ , η υπομονή και επιμονή των αθλητών που προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτελούσαν και αποτελούν την τριλογία της επιτυχίας!
Στην διάρκεια της παραπάνω διοργάνωσης ο αθλητής μας ειχε την ευκαιρία να γνωρίσει σημαντικούς αθλητες κολυμβησης με παγκόσμια και πανευρωπαϊκά ρεκορ να γνωριςτει μαζι τους και να συνομιλήσει οπως ο
László Cseh και Adam Peaty .
Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητη κ Γεώργιο Τσαλη για την άρτια προετοιμασία του αθλητη , στους γονεις για την συνεχή στήριξη τους , αλλα και στον ίδιο τον αθλητη που μας εκανε και αυτή την φορά περήφανους και εκτος ελληνικών συνόρων .
Το ΔΣ του ΝΑΣΗ συγχαίρει τον κολυμβητή του για την επιτυχια του και του εύχεται υγεια και πολλες επιπλέον επιτυχίες στους μελλοντικούς του στόχους . Η Βεροια και η Ημαθία γενικότερα ,πρεπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τα “κατορθώματα “του νεαρού κολυμβητή του ΝΑΣΗ σε ευρωπαϊκό πλεον επίπεδο !!