Τμήματα υποδομής:
Και στα βουνά….ακόμη παίζεται όμορφο ποδόσφαιρο, όταν πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, ο καλός αγωνιστικός χώρος και η διάθεση των νεαρών αθλητών που γέμισαν με χαμόγελα και όμορφες προσπάθειες σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν μεταξύ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και των αθλητών του Νηρέα.
Μετά τα παιχνίδια έγινε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και οι τυχεροί ανά τμήμα είναι:
Bambino: Μάρκου Αργκ.
Προ- τζούνιορ: Μπόλος Ιωάνν.
Τζούνιορ: Ανάστος Στ.
Προ- παιδικό: Χατζηβασιλείου Τηλ.

Οι τυχεροί παρέλαβαν από τους προπονητές τους τα δώρα τους.
Το Σάββατο 21/2/’15 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην Κουλούρα με τον τοπικό ΠΑΟΚ.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις και Γραφεία του Συλλόγου: 9.00’ π.μ.
Γήπεδο Κουλούρας: 10.00’ π.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή 13.15’ μ.μ.
Οι αθλητές από το Μακροχώρι να βρίσκονται στο δημαρχείο στις 9.30’ π.μ., καθώς θα τους παραλάβει το λεωφορείο του Συλλόγου. Η επιστροφή τους θα είναι στο ίδιο σημείο στις 12.30’ μ.μ.

Τμήμα παιδικό:
Πλούσιο παιχνίδι σε φάσεις και γκολ πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της α’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του «ΦΑΣ» Νάουσας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο γήπεδο της Παναγιοπούλας, με τελικό νικητή τη γηπεδούχο ομάδα με 3-2.

Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, Ταρατσίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Παπουλίδης, Ντινόπουλος, Μπρανιώτης, Μπόλος, Σοφιανίδης, Ανάστος (λ.τ. 20’ Παραστατίδης) Παπουλίδης.
Σκόρερ: 47’ Μούτσα, 60’ Σοφιανίδης.

Στη β’ φάση η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας στις 28/2 στο γήπεδο Γεωργιανών και στις 7/3 στην Κουλούρα.
Ερασιτεχνικό τμήμα:
Δεν αγωνίστηκε τελικά την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκάστρου δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο του ΔΑΚ.
Την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 22/2/2015 η Ακαδημία παίζει στην έδρα της «Δόξας» Λιανοβεργίου.