Την ερχόμενη Τετάρτη τα μέλη και οι φίλοι του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ θα συναντηθούμε στις 5.30 το απόγευμα στο καφέ ΜΑΚΟΖΑ. Θα συζητήσουμε για το πρόγραμμα επισιτιστική βοήθειας σε άπορους συνδημότες μας, για την προετοιμασία διήμερων περιβαλλοντικών δράσεων το ΣΑ-ΚΥ 21 & 22 Μαρτίου, το Τουριστικό Πρόγραμμα του Δήμου Βέροιας στο οποίο περιλαμβάνεται η υλοποίηση της πρότασης μας που έγινε σε δημόσια εκδήλωση για λειτουργία του πρώην Δικαστικού Μεγάρου ως Μεγάρου Πολιτισμού με στέγαση όλων των τουριστικών υπηρεσιών του Δήμου.

Στις 6.30 της ίδιας ημέρας θα παρακολουθήσουμε εκδήλωση της Εταιρίας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (ΕΜΙΠΗ) με θέμα “Θρησκευτικές Κοινότητες της Βέροιας. Συνύπαρξη, συμβίωση, συμπόρευση” που θα γίνει στην Ευαγγελική Εκκλησία της Βέροιας (στην οδό Ελευθερίας, κάθετη της οδού Μητροπόλεως).

Στις 8.00 της ίδιας ημέρας περίπου, μετά το τέλος των προ ημερησίας και εκτάκτων θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα κάνουμε παρέμβαση στο 1ο τακτικό θέμα της συνεδρίασης που αφορά το Τουριστικό πρόγραμμα του Δήμου Βέροιας. Ακολουθεί το σχετικό εισηγητικό – πρόγραμμα: http://www.veria.gr/files/ds2015/4/1a.pdf

Η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα βραδιά για όσους έχουν διάθεση και χρόνο να συμμετάσχουν.

Όλοι ευπρόσδεκτοι!