Σύμφωνα με την 11/12-12-2011 άρθρο 2, πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας , το άρθρο 14 του καταστατικού, καλούμε τα σωματεία μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17.00 στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ στη Βέροια με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή αυτού.

3. Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγής αυτού- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Διάφορες προτάσεις.

5. Έγκριση προϋπολογισμού 2012

6. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής

7. Εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών του. Εκλογή νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αναπληρωματικών της.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 18.00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα σωματεία μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων 9, 10 και 11 του καταστατικού με την υποχρέωση να ορίσουν με απόφαση Διοικητικού τους Συμβουλίου τον τακτικό και αναπληρωματικό εκπρόσωπό τους, ο οποίος θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση έως την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού οι αιτήσεις των υποψηφίων ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβληθούν εγγράφως μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 συνοδευόμενες από έγγραφο – πρόταση του σωματείου και από την υπεύθυνη δήλωση με τις δεσμεύσεις που προβλέπονται από το ίδιο άρθρο.

Κάθε σωματείο – μέλος που έχει δικαίωμα ψήφου, μπορεί να προτείνει από ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος του.

Επίσης, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 14 του καταστατικού, στα γραφεία της Ένωσης (Γ. Σεφέρη 10, κτίριο ΔΑΚ Φιλίππειο, Βέροια) θα αναρτηθεί ο κατάλογος με τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων, τακτικών και αναπληρωματικών μελών, τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας

Καψάλης Χρήστος Τζουβάρας Γεώργιος