Συγχαρητήριες επιστολές στους τέσσερις εκλεγμένους βουλευτές του Νομού Ημαθίας έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου. Συγκεκριμένα ο κ. Ουσουλτζόγλου αναφέρει:

Αγαπητές – οι κ. Βουλευτές

Σε μια δύσκολη εποχή οι ευχές για επιτυχία αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.
Εγκάρδιες ευχές από μένα προσωπικά και από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ημαθίας, για δύναμη, αγωνιστικότητα, επιμονή και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.
Τα Επιμελητήρια έχουν εδραιώσει μια διαρκή συνεργασία με την πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους άλλους φορείς του τόπου, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτά συνεχίζουν να αποτελούν βασικό σύμβουλο της εκάστοτε κυβέρνησης, σε θέματα εμπορίου, βιομηχανίας και γενικότερα αναπτυξιακής πολιτικής, αποστολή η οποία προσδιορίζεται τόσο από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσο και από μια επιτυχημένη πρακτική πολλών δεκαετιών.
Το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο, όπως ρυθμίζεται με το Νόμο 3419/2005, προσιδιάζει στα ευρωπαϊκά πρότυπα και έδωσε μια νέα και σύγχρονη πνοή στον επιμελητηριακό θεσμό, απαραίτητη για τη συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του και την επιτέλεση του πλούσιου έργου του. Ο Νόμος αυτός καθιερώνει το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το οποίο τηρείται από τα Επιμελητήρια.
Το προσφερόμενο από τα Επιμελητήρια έργο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό δράσεων, τόσο γνωμοδοτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα προς την πολιτεία και τις αρχές όσο και προσφοράς υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις – μέλη τους. Σημαντική είναι επίσης και η κοινωνικού χαρακτήρα προσφορά τους.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας είναι πάντα στην διάθεσή σας, προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.
Πιστεύουμε στην αγαστή συνεργασία με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Επιμελητηριακού Θεσμού, καθώς και στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων, που ιδιαίτερα σήμερα αντιμετωπίζει ο παραγωγικός-επιχειρηματικός κόσμος της Ημαθίας.

Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας
Νικόλαος Προδ. Ουσουλτζόγλου