Στην Αλεξάνδρεια και στα χωριά του κάμπου, στο Ρουμλούκι ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, εισέπραξε την θερμή υποδοχή και την αγάπη των απλών ανθρώπων που δεν ξεχνούν τους καλούς φίλους.
Ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή από το μακρινό παρελθόν, όταν ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, ένα νέο παιδί τότε, εργαζόταν – ή καλύτερα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του – ως υπάλληλος του ΕΚΑΒ. Και όλοι θυμούνται ότι ήταν πάντα ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είπε “όχι”, ένας άνθρωπος της προσφοράς, γεμάτος φιλότιμο και διάθεση να βοηθήσει. Γι’ αυτό και κατά την επίσκεψή του στην Αλεξάνδρεια και την γύρω περιοχή, ο υπ. βουλευτής Ημαθίας έγινε δεκτός με μεγάλη εγκαρδιότητα και αγάπη.
Ο κ. Εμμανουηλίδης επισκέφτηκε επίσης το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νικομήδειας «Η Αγάπη» όπου είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου. Έφη Καδόγλου, τη Διοίκηση, και τα Μέλη του. Συνεχάρει το Σύλλογο για το “έργο ζωής” που επιτελούν εδώ και χρόνια με απαράμιλλη συνέπεια και συνέχεια.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τιμητική πρόσκληση που απηύθυνε στον Απόστολο Εμμανουλίδη ο Πολιτιστικός- Αθλητικός Σύλλογος Άμμου για την κοπή της πίτας, θέλοντας έτσι να τιμήσει το “δικό του παιδί”. Ο κ. Εμμανουηλίδης, γέννημα της Άμμου Ημαθίας δέχτηκε με συγκίνηση την πρόσκληση, τονίζοντας ότι η καταγωγή κάθε ανθρώπου είναι όπως οι ρίζες ενός δέντρου. Η ίδια του η ζωή.