Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται μπροστά την πιο καθοριστική εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία και θα καθορίζει το μέλλον της, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται για το ποιος ή ποια θα βάλει μπουρλότο στην πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση που με σταθερά βήματα η Νέα Δημοκρατία οδηγούσε χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού.

Η κυρία Ραχήλ Μακρή μας άφησε άφωνους λέγοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να «κόψει χρήμα» εάν η ΕΚΤ κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτο δηλώνει ότι θα υπάρξει φορολογία έως και 60% για εισοδήματα άνω των 80.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Κώστας Ήσυχος δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει στους εκπροσώπους των δανειστών να μην έρθουν, αλλά και να έρθουν « το πολύ πολύ να τους κεράσουμε ένα καφέ». Αν προσθέσουμε και την εκπεφρασμένη θέση του υποψηφίου Βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία κ. Κώστα Λαπαβίτσα για επιστροφή στη δραχμή, έχουμε μια πλήρη εικόνα της επικινδυνότητάς τους.

Πέρα από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του αρχηγού τους, προς άγρα ψήφων, αρχίζει πια να ξεδιπλώνεται η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ που θα οδηγήσει τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες και τα ήδη ταλαιπωρημένα μεσαία και χαμηλά στρώματα σε αφανισμό.
Αυτοί είναι. Θα μας βρουν απέναντι.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Με την Ημαθία ΔΕΝ παίζουμε