Στο δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικα ΑμΕΑ «Υφάδι» και το Γηροκομείο Νάουσας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ. Τσαβδαρίδης, για μια ακόμη φορά, ευχαρίστησε την πρόεδρο του «Υφαδιού» κα. Ευγενία Ζάλιου και την προϊσταμένη του Γηροκομείου κα. Αλέκα Σαντίκογλου, για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας.

«Βρέθηκα σήμερα, για άλλη μια φορά, σε αυτά τα υπέροχα παιδιά του «Υφαδιού», τα οποία με τις δράσεις τους στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα στήριξης από την πολιτεία ανάλογων προσπαθειών. Διαβεβαίωσα την κα. Ζάλιου ότι την επομένη των εκλογών θα προσπαθήσω με όλη μου την καρδιά να βρεθεί η απαραίτητη υποστηρικτική χρηματοδότηση του εργαστηριού του «Υφαδιού», που μας κάνει περήφανους ως Ημαθιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης, μετά το πέρας της επίσκεψης του στο «Υφάδι».

«Η κα. Σαντίκογλου και τα μέλη της διοίκησης του Γηροκομείου Νάουσας εφαρμόζουν καθημερινά στην πράξη την απαιτούμενη κοινωνική αλληλεγγύη, η οποία χαρακτηρίζει την τοπική μας κοινωνία. Τους αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια για το συνεχές, εθελοντικό, προσφερόμενο έργο σε άτομα τρίτης ηλικίας, παρέχοντας τους υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας και κυρίως ειλικρινή αγάπη και φροντίδα. Είμαι βέβαιος ότι τέτοιες δομές χρειάζονται την λειτουργική στήριξη της πολιτείας και σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω να είμαι αρωγός» είπε ο κ. Τσαβδαρίδης, μετά το πέρας της επίσκεψης του στο ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων της Νάουσας.