Το  Δημοτικό  Περιφερειακό  Θέατρο  Βέροιας  και το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού υλοποιεί  το προγράμμα  «Ευριπίδεια 2011 -2014», παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Μια παράσταση, που αρμόζει στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, που επιτάσσει την απλότητα και την αμεσότητα. Μια παράσταση με αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, που ακούγανε οι μεγάλοι από τους γονείς και τους παππούδες τους και δίνεται και η ευκαιρία και στους μικρότερους να ακούσουν.

Μια παράσταση αφήγησης, που πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τον αγαπημένο στην πατρίδα μας μπερντέ! Σκιές ζωντανεύουν ήρωες της παράδοσής μας και οδηγούν τους θεατές, όλων των ηλικιών στην πραγματική ψυχαγωγία! Η παράσταση ανατέθηκε από το ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας στους καταξιωμένους στο είδος αυτό, Ανθή Θάνου και Παναγιώτη Κούλελη, συνεργάτες  της Κ.Ε  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί Τρίτη  27 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 7.00μ.μ., στην  Κοινότητα Κολινδρού του Δήμου Πίδνας – Κολινδρού, στο Πολιτιστικού Κέντρο  Κολινδρού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ Δήμου  Πύδνας – Κολινδρού και η  δεύτερη την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 7.00μ.μ. στη Δημοτική Κοινότητα Κρύας Βρύσης  στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης του  Δήμου Πέλλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το Δήμος Πέλλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!