Συνάντηση με την Γενική Διευθύντρια Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. κ. Γιαλούρη, πραγματοποίησαν οι Βουλευτές Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γεωργία Μπατσαρά, προκειμένου να μεταφέρουν και να παραδώσουν την ομόφωνη απόφαση όλων των φορέων που ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης του ενοποιημένου Τελωνείου Ημαθίας – Πέλλας –Πιερίας στην Κουλούρα.
Οι Βουλευτές Ημαθίας, τόνισαν για άλλη μια φορά ότι το ιδανικότερο σημείο για να στεγαστεί το ενοποιημένο Τελωνείο είναι οι εγκαταστάσεις της Κουλούρας εφόσον ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν και για τις οποίες έχουν δεσμευτεί οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Έτσι, σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση υπάρχει η διαβεβαίωση ότι μπορούν να παραδοθούν οι απαιτούμενοι λειτουργικοί χώροι σε χρονικό διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία απόφασης για τη λειτουργία και εγκατάσταση του ενοποιημένου Τελωνείου Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας στην Κουλούρα.