Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Μέσα σε βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο η Ακαδημία πέτυχε μια νίκη σπουδαία, από βαθμολογικής πλευράς, κλέινοντας έτσι θετικά τον α’ γύρο και το 2014. Και οι 2 ομάδες προσπάθησαν, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Παλαιοχώρι : 1-0

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Σαπχατζίδης, Γκιούλεκας, Συμπεθέρης, (67’ Τουραντζίδης), Νταμοτσίδης, Ντόγος, Γαβριηλίδης, Αργυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, (59’ Μπεκιαρίδης), Μιχαηλίδης.
Σκόρερ Ακαδημίας: 27’ Μιχαηλίδης

Το ερασιτεχνικό τμήμα θα δώσει φιλικούς αγώνες.

Τμήμα παιδικό:
Εικόνα παιχνιδιού: Σε ένα γήπεδο που ακόμη και να το περπατήσεις υπήρχε κίνδυνος για διάστρεμμα, τα νεαρά παιδιά και των 2 ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ωστόσο, είναι λυπηρό σε τέτοιες γηπεδικές συνθήκες να έχουμε απαιτήσεις από τα νεαρά παιδιά να παίζουν σωστά. Οι καλοί αγωνιστικοί χώροι είναι ευθύνοι όλων.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-1
Σκόρερ Ακαδημίας: 1 Μούτσα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Αθανασόπουλος, Ταρατσίδης, (70’ Παπουλίδης), Απαζίδης, Μούτσα, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος, (50’ Σάρκα), Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, (65’ Παραστατίδης), Παπουλίδης, (60’ Ανάστος,) Κωστογλίδης (50’ Ντινόπουλος).
Τμήματα υποδομής:
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Αστέρας Αλεξάνδρειας
Σε έναν πανέμορφο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που έχει μετατραπεί αυτό το διάστημα το γήπεδο των Γεωργιανών, οι νεαροί ποδοσφαιρικοί άσσοι και των 2 ομάδων χάρηκαν, έτρεξαν, μόχθησαν και κατάφεραν και οι ίδιοι να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια και οι γονείς να απολαύσουν το θέαμα που τους προσέφεραν.
Το επόμενο ραντεβού για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας είναι το Σάββατο 3-1-2015.

Στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: στις 9.30’ π.μ.
Στο γήπεδο Γεωργιανών: 10.30’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή 13.30’ μ.μ.

Η Διοίκηση, το προσωπικό, οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχονται σε όλους τους αθλητές, τους γονείς και όλο τον κόσμο υγεία και όμορφες στιγμές για τη νέα χρονιά!!