Ο Γιάννης Κουρκουρίκης ήρθε και πάλι πρώτος στην γενική κατάταξη του αγώνα, κερδίζοντας όλες τις έως τώρα διοργανώσεις. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ελένη Καλλία από τη Θεσσαλονίκη. Φέτος υπήρχαν και έξι συμμετοχές από το εξωτερικό, με αξιοσημείωτο το ότι δύο από αυτές κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση της γενικής γυναικών. Εντυπωσιακή φέτος η γυναικεία παρουσία, 11 γυναίκες στο σύνολο των 107 συμμετοχών . Ο Κόντος Γιάννης και Λυμπιτσούνης Μίλτος ήταν στη δεύτερη και τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.
Τηρώντας το πνεύμα του αγώνα, συγκεντρωθήκαμε στο οινοποιείο Argatia, σα μια παρέα τρώγοντας νόστιμα ποντιακά φαγητά που παρασκεύασαν τα κορίτσια του χωριού, πίνοντας κρασί Argatia (χορηγός του αγώνα), συνοδεία ψητών και ζυμαρικών που μας παρείχαν οι χορηγοί, Γατίδης Ζαχαροπλαστεία υπ/μα Καλαμαριάς, Φούρνος Αθανασούλη Νάουσα, Κρεοπωλείο Βαλάντη Νάουσα, Εμπόριο Κρεάτων Κωσταβάρα Νάουσα.
Τα πρωτότυπα κύπελλα ήταν χορηγία του καταστήματος ειδών ορειβασίας και κυνηγίου Καρασαββίδη Θεσσαλονίκη και τα μετάλλια του καταστήματος υποδημάτων «Πόππης». Μετά τις απονομές το γλέντι συνεχίστηκε σε παρακείμενο «Καζάνι» με μουσική, ζωντανή, παραδοσιακή, με την ποντιακή λύρα του Ηλία Παναγιωτίδη, ζουρνάδες και νταούλια, με άφθονο τσίπουρο και μεζέδες σε ένα νέο μαραθώνιο χορού, πολύ μακρύτερο της διαδρομής, μέχρι πρωίας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δρομείς, αλλά και τους λοιπούς συντελεστές για τη συμμετοχή, τη βοήθεια και την προσφορά.
Από τα έσοδα του αγώνα, 400 ευρώ δόθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου στο Σχολείο για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες της Νάουσας. Τα χρήματα παρέδωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία της Διευθύντριας και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου.
Οι διοργανωτές περιμένουν τους αθλητές και πάλι του χρόνου, στις 22-11-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ                     Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ                              ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ