Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, όπως είναι αυτή του Αράχου. Στη φάση της επίτευξης του 2ου γκολ του Αράχου η ομάδα της Ακαδημίας έχει δικαιολογημένα παράπονα από το διαιτητή, αφού για αρκετή ώρα υπήρχε παίκτης της τραυματισμένος εντός της μεγάλης περιοχής χωρίς να σταματήσει το παιχνίδι.

Άραχος – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 3-1

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Σαπχατζίδης,(46’ Γαβριηλίδης), Τουραντζίδης, Νταμοτσίδης, Μπεκιαρίδης, (70’ Τηλκερίδης,) Αργυρόπουλος, (78’ Χαρισιάδης), Τσαλουχίδης, Κούβαρος, Σαμπρής, Συμπεθέρης, Μιχαηλίδης, Ντόγος.
Σκόρερ Ακαδημίας: 33’ Μιχαηλίδης

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 21-12 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας την ομάδα του Παλαιοχωρίου.

Τμήμα παιδικό:
Εικόνα παιχνιδιού: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρέθηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας και οι παίκτες της Ε.Α.Π. αφού δημιούργησαν και άλλες φάσεις μπροστά στις εστίες. Το μόνο αρνητικό της προσπάθειας των νεαρών είναι η έλλειψη παρουσίας φιλάθλων- γονέων.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Ε.Α.Π. : 8-0
Σκόρερ Ακαδημίας: 2 Μπρανιώτης, 2 Απαζίδης,2 Κωστογλίδης, 1 Μούτσα, 1 Μπουγκαρτσιτς.
Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, (45’ Αθανασόπουλος,), Ταρατσίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Παπουλίδης, Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Ντινόπουλος, (45’ Σάρκα), Σοφιανίδης, (45’ Παπουλίδης), Ανάστος, (50’ Παραστατίδης), Κωστογλίδης.
Επόμενη αγωνιστική: Το επόμενο Σάββατο 20/12 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με τον Αριστοτέλη Νάουσας στο γήπεδο Παναγιωπούλας.
Τμήματα υποδομής:
Μετά από 2 εβδομάδες αναγκαστικής απραξίας λόγω καιρού χάρηκαν και απόλαυσαν τα παιχνίδια που έγιναν στο γήπεδο των Σεβαστιανών, όπου αθλητές-γονείς-θεατές απόλαυσαν το παιχνίδι.
Το επόμενο Σάββατο 20-12 η Ακαδημία υποδέχεται στο γήπεδο των Γεωργιανών τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.
Στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: στις 9.00’ π.μ.
Στο γήπεδο Γεωργιανών: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή 13.00’ μ.μ.