Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ-1ο-Ματαίωση ή μη διαγωνισμού του έργου «Εξοπλισμός και Οργάνωση Ολοκληρωμένου Δικτύου Παροχής Υπηρεσιών Τηλεφροντίδας στο Δήμο Βέροιας».
ΘΕΜΑ-2ο-Επί ένστασης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2015-2016».
ΘΕΜΑ-3ο-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Δοβρά».
ΘΕΜΑ-4ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για το έργο «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια (2ο Υποέργο – Υπογειοποίηση δικτύων ΔΕΗ)».
ΘΕΜΑ-5ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».
ΘΕΜΑ-6ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια καυσίμων για κίνηση μεταφορικών μέσων».
ΘΕΜΑ-7ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προμήθεια βιβλίων κ.λ.π.».
ΘΕΜΑ-8ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων».
ΘΕΜΑ-9ο-Διάθεση ή μη πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλου.
ΘΕΜΑ-10ο-Άσκηση ή μη προσφυγής κατά της αριθμ.98215/2014 απόφασης Γ.Γ. Αποκ/νης Δ/σης Μακεδονίας-Θράκης και Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου.
ΘΕΜΑ-11ο-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής των Ν.Μπέλλα και λοιπών (05-02-2015).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών