Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ημαθίας προκάλεσαν με αίτησή τους 10 μέλη του, με αφορμή την επιδίκαση αναδρομικών ύψους 162.000 περίπου.
Το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης γράφει για το θέμα αυτό: «Με έντονη ανησυχία για το γεγονός εγώ και άλλα δέκα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας ζητήσαμε έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας.

Το θέμα αφορά την επιδίκαση αναδρομικών ύψους περίπου 162,000 ευρώ από το Συμβούλιο της Επικρατείας, σε υπάλληλο του Επιμελητηρίου.

Το ύψος του ποσού που θέτει σε δύσκολη θέση την ομαλή λειτουργία του Επιμελητηρίου, εάν μάλιστα καταργηθεί η υποχρεωτικότητα αλλά και η παντελής άγνοια της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για την ύπαρξη του θέματος όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι την τελευταία συνεδρίαση όπου ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, μας ανάγκασε να ζητήσουμε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Είναι ανάγκη να ενημερωθούν τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα μέλη του Επιμελητηρίου πως φτάσαμε στην απόφαση αυτή, αν έγιναν οι δέουσες ενέργειες αλλά και να αποφασιστεί η μετέπειτα πορεία λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους.»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση

Μετά από έγγραφο αίτημα που κατέθεσαν δέκα (10) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 5 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή, στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας που βρίσκονται στη Βέροια – Κεντρικής 3.

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

1. Λήψη απόφασης για αναγνώριση προϋπηρεσίας και καταβολή αναδρομικών αποδοχών σε υπάλληλο του Επιμελητηρίου

Έναρξη Συνεδρίασης 21:00

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 3 591 00 ΒΕΡΟΙΑ, Τηλ.: 23310/ 24.734, 29.774