Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 30χρονης ημεδαπής, που έγινε το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 2014, στην Κατερίνη Πιερίας μετά από  έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 30 Ιουνίου είχε δηλωθεί από συγγενικό της πρόσωπο, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, η εξαφάνιση της 30χρονης, η οποία αγνοούνταν από την 24 Ιουνίου.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και τη διενεργούμενη προανάκριση, την 24 Ιουνίου το βράδυ, ο 33χρονος δράστης βρισκόταν μαζί με την 30χρονη σε εγκαταλειμμένη οικία στην Κατερίνη και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την τραυμάτισε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της.

Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού, ενώ στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.