Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια (19:30, Onsports/Novasports 1) με στόχο τη νίκη που θα δώσει συνέχεια στη βαθμολογική του ανάκαμψη στη Σούπερ Λίγκα.

Τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας επιστρέφουν στα γήπεδα για τα παιχνίδια της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη Λεωφόρο τη Βέροια, έχοντας 16 βαθμούς ενώ η ομάδα της Ημαθίας έχει 17 και είναι μια θέση πάνω στη βαθμολογία. Οι «πράσινοι», ωστόσο, προέρχονται από επίσημο ματς σε αντίθεση με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Το «τριφύλλι» την Πέμπτη αγωνίστηκε στη Μόσχα, σε δύσκολες καιρικά συνθήκες, απέναντι στη Ντιναμό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ήττα (1-2) δεν κόστισε στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, αφού ήταν ήδη αποκλεισμένη, ενώ αυτό που κράτησαν στο «τριφύλλι» ήταν η εμφάνιση, η οποία άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός θέλει πλέον να φορτσάρει στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το τελευταίο του παιχνίδι ήταν η μεγάλη νίκη (2-1) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την ίδια ώρα, η Βέροια κατεβαίνει στη Λεωφόρο χωρίς άγχος, θέλοντας να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και πάνω από τους «πράσινους».

Με απουσίες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ματς της Κυριακής (30/11) με τη Βέροια το Σάββατο. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν τον Ατζαγκούν, που παραμένει στα πιτς κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τους Σίλντενφελντ και Μέντες. Ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα επιστρέφουν στα πλάνα του οι Ζέκα και Καρέλης, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούρμπος, Δώνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Μπούι.

Χωρίς δυο η Βέροια

Ο Χοσέ Γκρανέρο θέλει η ομάδα του να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Καταλά και Σέντρικ. Αντίθετα στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ο Βεργώνης, αλλά και ο Βούκιτς.

Στην αποστολή της Βέροιας για Αθήνα συμμετέχουν οι: Καντιμοίρης, Τζινάρντ Τόρες, Κάλι, Αμαραντίδης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα