Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Με ηγέτη και σκόρερ τον έμπειρο Ντόγο, πέρασε εύκολα από την έδρα των Παλατιτσίων η Ακαδημία Βέροιας. Τα πράγματα έγιναν εύκολα στο βʼ ημίχρονο, όταν η Ακαδημία συγκεντρώθηκε και έπιασε καλή απόδοση σε αντίθεση με το αʼ ημίχρονο, που ήταν μέτρια. Στο 2ο λεπτό είχε χαμένο πέναλτι (δοκάρι) με το Μιχαηλίδη.

Παλατίτσια – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 0-5

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Σαπχατζίδης, Γκιουλέκας, (46ʼ Μπεκιαρίδης ), Τουραντζίδης, Νταμοτσίδης, (65ʼ Κούβαρος), Ντόγος, Γαβριηλίδης Τ., Μιχαηλίδης, Αργυρόπουλος, Σαμπρής, (70ʼ Παπαδόπουλος Χρ.), Γκαλαίτσης.

Σκόρερ Ακαδημίας: 22ʼ, 58ʼ, 65ʼ,88ʼ Ντόγος, 55ʼ Μιχαηλίδης

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 30-11 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας τον Εθνικό Ράχης.
Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30ʼ π.μ.

Τμήμα παιδικό:
Εικόνα παιχνιδιού: Όμορφο και δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Γεωργιανών μεταξύ δύο ομάδων που προσπάθησαν και έκαναν φάσεις και στις δύο εστίες. Η τελική επικράτηση της Ακαδημίας είναι δίκαιη, αφού στο βʼ ημίχρονο νέβασε την απόδοσή της και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ : 2-1
Σκόρερ Ακαδημίας: 45ʼ Μπρανιώτης, 57ʼ Απαζίδης
Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, (60ʼ Αθανασόπουλος), Ταρατσίδης, Απαζίδης, Παπουλίδης, Λέντι, Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Ντινόπουλος, (50ʼ Παπουλίδης), Ανάστος, (41ʼ Σάρκα), Κωστογλίδης , Σοφιανίδης, (60ʼ Παραστατίδης),
Επόμενη αγωνιστική: Το επόμενο Σάββατο 29/11 ο όμιλος της Ακαδημίας Βέροιας έχει διακοπή. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του παιδικού τμήματος για το Σάββατο 29/11.
Τμήματα υποδομής:
Στα γήπεδα του Νηρέα αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας, όπου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, μαζί με τους φίλους τους του Νηρέα και χάρηκαν τα παιχνίδια που έγιναν μεταξύ τους.
Το επόμενο Σάββατο 29-11 η Ακαδημία αγωνίζεται με τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: στις 9.00ʼ π.μ.
Στο γήπεδο Άμμου: 10.00ʼ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30ʼ π.μ.
Επιστροφή 12.30ʼ μ.μ.