Παρέλαβαν από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη, τα εκπτωτικά κουπόνια της δράσης «Γείτονες» οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών

Τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια της δράσης «Γείτονες» στην οποία συμμέτεχουν στην Ημαθία, η Περιφερειακή μας Ενότητα και τα σωματεία αρτοποιών Βέροιας και Νάουσας, παράδωσε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, στους εκπροσώπους των πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειακών της Ημαθίας, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Κώστας Καλαϊτζίδης.

Η συγκεκριμένη δράση δίνει την δυνατότητα σε ευπαθείς πληθυσμιακές κατηγορίες (άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες) να προμηθευτούν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια (20%) τα οποία θα εξαργυρώνουν με τις αγορές τους στους συμμετέχοντες φούρνους της Βέροιας και της Νάουσας ( επισυνάπτεται σχετικός πίνακας των συμμετεχόντων) και έχει καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου.

Τα κουπόνια μπορούν να τα προμηθευτούν οι δικαιούχοι από τους συλλόγους τους.

Ειδικά για τους ανέργους θα δίδονται με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από το γραφείο του κ. αντιπεριφερειάρχη ( υπεύθυνη υπάλληλος η κ.Μαρία Σούμπουρου, τηλέφωνο 2331350103).

Για την διευκόλυνση των δικαιούχων τα συμμετέχοντα καταστήματα θα φέρουν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα στην πρόσοψη τους.