Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες, ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με βελτίωση από το μεσημέρι.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανόν καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή βελτίωση.Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και το βράδυ
Για αύριο Δευτέρα, αναμένονται αραιές νεφώσεςι κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά και νότια τις πρωινές κυρίως ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο.