«Την έγκριση ή μη διενέργειας της προμήθειας Πινακίδων για τη σήμανση των αξιοθεάτων και μνημείων στη Βεργίνα» θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.
Δηλαδή τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ακόμα προσπαθούμε να αναδείξουμε έστω και με πινακίδες τα αξιοθέατα και τα μνημεία στη Βεργίνα!!!
Στο ζήτημα αυτό υπεύθυνοι είναι όλοι οι πολιτικοί μας άρχοντες που πέρασαν από θέσεις ευθύνης Είτε βουλευτές, είτε Νομάρχες και Περιφερειάρχες, είτε Δήμαρχοι. Ακόμα κι αν η κεντρική πολιτική υποκρύπτει συγκεκριμένο σχέδιο για τη Μακεδονία (όπως λένε κάποιοι) εμείς το επικουρούμε με την ανυπαρξία μας.
Έπρεπε να ξεσηκωθεί το σύμπαν για την ανάδειξη των αρχαιολογικών μας χώρων. Αλλά εμείς έχουμε ελλιπέστατη σήμανση για τα αξιοθέατα και τα μνημεία!!!
Και έχεις και την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη να αναφέρεται «στη δυνατότητα της Ελλάδας να προσελκύσει επισκέπτες 12 μήνες το χρόνο, μέσα από την πολυεπίπεδη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα»
Πως; Στηρίζοντας μέσω προγραμμάτων τον αγροτουρισμό; Χωρίς τις αυτονόητες υποδομές; Χωρίς δρόμους και χώρους στάθμευσης; Δείχνοντας μόνο θάλασσα, ήρωες και θεούς των αρχαίων;
Ό,τι και να πει, όσο κι αν αγανακτεί κάποιος δεν αλλάζει τίποτα τελικά….
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Νικολέττα Φλιάταρη