Παρέμβαση από … Χαλκιδική μεριά, αναλαμβάνει  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ύστερα από συζητήσεις στελεχών, για τα χάλια του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη Βόρεια Ελλάδα!

«Η Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κεντρική Μακεδονία» μετά  την επίσκεψη αντιπροσωπείας της αποτελούμενη από τον Γιάννη Μαγκριώτη, Κυριάκο Μερελή και Λάζαρο Πίτκα, στον διευθυντή της ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης «Τραΐανό Χατζηδημητρίου και την ενημέρωση για τις εξελίξεις στη ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης, ζήτησε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει σχετική ερώτηση στην Βουλή.

Την ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Χάλκιδικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Δριβελέγκας.

Να θυμίσουμε ότι λόγω λήξης των συμβάσεων η δημόσια τηλεόραση έχει μείνει με έναν ανταποκριτή, αφού οι υπόλοιποι έξι πήραν άδειες και ρεπό για να μην τα χάσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa, ο κ Χατζηδημητρίου ήδη έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες, όμως μέχρι πρότινος ο προσωρινός πρόεδρος -στην Αθήνα πάντα- επικαλούνταν τη μεταβατικότητα και τη μη μονιμότητα του.  Πρόσφατα, όμως υπέγραψε θητεία πέντε χρόνων…

Την ίδια ώρα, σήμερα ο διευθυντής της ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης εθεάθη στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης προκαλώντας πολλά ερωτηματικά! Όσο για τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ3,  τους οποίους οι κυβερνώντες αποκαλούν καταληψίες, ακούσθηκε και… δεν διαψεύστηκε οτι ζητούν επίδομα 300 ευρώ το μήνα.

karfitsa.gr