Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βέροιας, το διάστημα 3 έως 8 Απριλίου 2015 στην ηλικία των Παμπαίδων (γεννημένοι 2000-2001).
Το ταξίδι λοιπόν συνεχίζεται κάνοντας στάση για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στην χαντμπολομάνα Βέροια, πιστοί πάντα στους βασικούς Πυλώνες του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», που είναι αγωνιστικοί, κοινωνικοί, πολιτιστικοί και επιμορφωτικοί και με γνώμονα πρώτα το παιδί και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».
Όλο το επιτελείο της Οργανωτικής Επιτροπής, με την ολοκλήρωση του 2ου «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», ξεκίνησε με αμείωτη ένταση και ενθουσιασμό τις εργασίες για ένα Διεθνές Τουρνουά ακόμα πιο δυνατό, πιο αγωνιστικό, πιο ομαδικό, γεμάτο δράσεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κοτσιώνης τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι και το 3ο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα μας χαρίσει ωραίες αγωνιστικές και ανθρώπινες στιγμές τον Απρίλιο του 2015. Όλη η διαδικασία ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τη στήριξη του νέου Δημάρχου της Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη που στέκεται δίπλα μας και έδωσε στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής όλα τα μέσα για την επιτυχία του Διεθνούς Τουρνουά. Όλος ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να επισκεφτεί το ανανεωμένο site μας, www.vrilittos.gr με όλα τα νέα από τα προηγούμενα δύο τουρνουά και φυσικά από το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015».

Ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης επεσήμανε: «H πόλη της Βέροιας στηρίζει απόλυτα το τουρνουά και το περιμένει με ανυπομονησία. Σαν Δημοτική αρχή θα προτείνουμε στην Οργανωτική Επιτροπή την μόνιμη διεξαγωγή του τουρνουά στην χαντμπολομάνα Βέροια. Δεν είναι μόνο η παράδοση που έχουμε στο άθλημα του χάντμπολ, αλλά και πολλές άλλες προοπτικές που ανοίγουν μέσα από τον «ΒΡΙΛΗΤΤΟ», όπως ο αθλητικός τουρισμός. Ο χαρακτήρας του τουρνουά δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Με τις εκπαιδευτικές εκδρομές, τα επιμορφωτικά σεμινάρια, τις πολιτιστικές, κοινωνικές εκδηλώσεις τα αξιοθέατα και τα μνημεία που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες σε αυτό, το αναγάγει σε ένα ολοκληρωμένο event ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα είναι σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Φυσικά τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στην οικογένεια Κοτσιώνη- Ψωμιάδου που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το τουρνουά, το οποίο κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που ο Δήμος Βέροιας θα συμμετέχει ενεργά για δεύτερη χρονιά σε αυτό το σπουδαίο γεγονός».