Σε εφιάλτη για τον Σαμαρά εξελίσσεται μια τριαντάρα Θεσσαλονικιά που σαν “killer” μεσόκοπων παντρεμένων πολιτικών με εξουσία, καταλαμβάνει διαρκώς ωφέλιμο χώρο και χρόνο στις ζωές τους. Παλαιότερα είχε εκδιωχθεί από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι μιας και είχε ξετρελάνει το αφεντικό της, 60χρονο πασίγνωστο των media.

Στην παρούσα φάση έχει εγκατασταθεί σε γραφείου κορυφαίου παντρεμένου υπουργού, ο οποίος έχει παραφρονήσει και έχει ξεχάσει για ποιο λόγο βρέθηκε στο υπουργείο, στην πολιτική και τη ζωή γενικότερα.

Ο επαγγελματισμός της εν λόγω νεαρής είναι τέτοιος που δεν κοιτά κόμματα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα χειρίζεται το ίδιο και η συγκυβέρνηση της έρχεται σαν εφαρμοστό .. κουτί.. ή καλύτερα .. εσώρουχο.

Λέγεται πως ανώτερος πολιτικός θεσμικός άρχοντας, την έκανε πάσα στον εν ενεργεία υπουργό. Κι ας είναι από διαφορετικά κόμματα, σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν διαφορές. ’λλωστε η συγκυβέρνηση είναι για όλα!

Παρουσιάζεται καθημερινά με ανοικτό μπούστο και καυτά μίνι και κλειδώνεται με το θύμα της υπουργό για ώρες στο απολαυστικό και άνετο γραφείο του και οι δυο τους κάνουν ολόκληρο το υπουργείο να απορεί με τις διαρκείς και απανωτές συσκέψεις τους.

Κι όταν δεν συσκέπτονται, εφευρίσκουν αφορμές για κοινά ταξίδια με τα λεφτά των κορόιδων Ελλήνων φυσικά…

Η «Διαύγεια» έχει μπουκώσει από τις μετακινήσεις του υπουργού μετά της ερωμένης του..

Κι άλλοι μεσόκοποι υπουργοί που έχουν μάθει τα καμώματά της και το ταλέντο της, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να τη γνωρίσουν.. Ακόμη και από το ΣΥΡΙΖΑ που τώρα πια βλέπει εξουσία.

Αναγνώστης

olympia.gr