Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στον Εργοτέλη την Τετάρτη (29/10) για το Κύπελλο η «βασίλισσα του Βορρά»

Την ευκαιρία να δώσει «ανάσες» σε αρκετούς παίκτες του βρήκε ο Χοσέ Γκρανέρο στο προσεχές ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο. Η Βέροια λοιπόν αντιμετωπίζει τους Κρητικούς στο Παγκρήτιο την Τετάρτη (29/10) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων με τον Ισπανό τεχνικό να σχεδιάζει να την παρατάξει με αρκετές αλλαγές.

Η μίνι προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Τρίτη (28/10) μετά το τέλος της οποίας έγινε γνωστή η αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαλόν, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Κάμπορα και Βούκιτς, ενώ στα πλάνα του Γκρανέρο επέστρεψαν οι Χάσελμπαϊνκ και Βεργώνης.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του έμπειρου τεχνικού είναι οι εξής: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Καταλά, Κάλι, Τσιάμης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Όστοϊτς, Βάσκες, Μάντζεκ, Κατίδης, Παυλίδης, Χάσελμπαϊνκ, Μπεν Μοχάμεντ, Εσπάρθα, Μπαργκάν και Μάνος.

onsports.gr