Μια ώρα πίσω γύρισαν τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής, με αποτέλεσμα οι δείκτες να δείχνουν 3:00 αντί για 4:00 εξασφαλίζοντας στους πολίτες μια ώρα περισσότερο ύπνο. Με την είσοδο στο χειμερινό ωράριο συνάδει και ο χειμωνιάτικος καιρός ο οποίος θα είναι και σήμερα άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χαμηλή για την εποχή θερμοκρασία. Γενικά, στα ανατολικά και νότια, ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά ο καιρός:

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 10 έως 13 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση στην κεντρική Μακεδονία από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά των ανατολικοτερων περιοχών.
Άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αύριο Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7
και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.