Το νέο ΔΣ ξεκινά ανανεωμένο τις τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις του. Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά η μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή όλο και περισσότερων μελών και φίλων του ΑΝΔΥ. Θα δοκιμάσουμε και ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συναντήσεις με ένα ή δύο θέματα ανά δίμηνο, με στόχο να θέσουμε τις δικές μας προτεραιότητες στις Επιτροπές του Δήμου μας και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σήμερα Τετάρτη στις 7.30μμ τα μέλη του ΔΣ του ΑΝΔΥ και όσα μέλη και φίλοι το επιθυμούν, θα συναντηθούμε σε μία ακόμη τακτική εβδομαδιαία συνάντηση στα γραφεία της έδρας μας (Μητροπόλεως & Λουτρού 1, 1ος όροφος).

Θέματα προς συζήτηση: Η κυκλοφοριακή μελέτη και η μονοδρόμηση της Μητροπόλεως, προετοιμασία δράσεων για τον εορτασμό της 17η Νοέμβρη + Δεντροφύτευση Άλσους + Γιορτή Αλληλεγγύης με συλλογή φαρμάκων-ρούχων-τροφίμων στην Πλατεία Δημαρχείου. Προετοιμασία ενημερωτικού φυλλαδίου. Παρέμβαση για την αποτροπή πώλησης του πρώην Δικαστικού Μεγάρου. Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης σε συνεργασία με το Δίκτυο Δράσης Φορέων Ημαθίας. Τέλος έγκριση παρέμβασης για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης στη Βέροια, πριν πάρουν τα τζάκια και οι σόμπες “φωτιά”… (εντός και εκτός παρένθεσης). Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!